2. Į indą suberiame avižinius dribsnius, kokosų drožles, susmulkintus riešutus ir miltus be glitimo. Išmaišome bei įpilame šlakelį vandens. Viską permaišome, įdedame medaus bei vėl viską gerai išmaišome.
3. Tuomet skardoje ant kepimo popieriaus su konditeriniu žiedu ar su rankomis formuojame vienodo dydžio sausainiukus.
4. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Iškepusius sausainius atvėsiname.
5. Tada šokoladą išlydome vandens vonelėje ar mikrobangų krosnelėje. Įdedame į jį kambario temperatūros sviestą bei viską gerai permaišome, kol sviestas ištirps ir masė taps blizgi. Jei reikia, dar truputį pakaitiname.
6. Atvėsusius sausainius pamirkome šokolade, atvėsiname bei apibarstome netirpia cukraus pudra. Skanaujame!
Dovilė
Atsakyti