1. Iš pradžių sviestą susmulkiname bei išplakame, beriame persijotą cukraus pudrą, vaniliną ir sumaišome. Po to įmaišome kondensuotą pieną.
2. Maža gudrybė: Jei jums kremo reikia nedaug tik kokių poros šaukštų, pvz. nedideliam ornamentui nupiešti, tai tiesiog išplakame sviestą su trupučiu vanilino bei pagal norimą saldumą įberiame cukraus pudros, kondensuotas pienas nėra toks būtinas, galima jį pataupyti kitam kartui.:)
3. Šį kremą taip pat galite dažyti su valgomaisiais dažais.
4. Jei namie nėra konditerinio maišelio bei specialių antgaliukų, o labai norisi pagražinti savo kepinį, tai galima padaryti iš paprasčiausio kepimo popieriaus susukant tūtelę. Į ją įdedame kremo, nukerpame galiuką bei duodame valią fantazijai (galite matyti nuotraukose žemiau).
5. Šis kremas tinka ne tik įvairiausių kepinių puošimui, gėlyčių prilipdymui prie torto, aptepimui prieš apibarstant, pvz., trupiniais, tačiau ir įdėjus norimų priedų gali būti nuostabus pertepimo kremas tortui ar pyragui. O priedai gali įvairiausi: kepinti riešutai, kakava, kava, uogienė arba koks džemas. Jei kepinys nebus skirtas vaikams, dar papildomai - konjakas, romas arba likeris.
6. Rekomendacija: Daugiau kremų receptų rasite: Kremai.