Šviežių kopūstų salotos su paprika | Receptas

Ingredientai

    • kopūstai: ~3 kilogramų
    • raudonosios paprikos: 2 (didelių)
    • morkos: 2
    • vanduo: 1,5 litro
    • cukrus: 1 stiklinės
    • actas: 1 stiklinės
    • druska: 2 valgomųjų šaukštų
    • kvapieji ir juodieji pipirų grūdeliai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių morkas nuskuskite bei sutarkuokite burokinės tarkos pagalba. Paprikas bei kopūstą supjaustykite šiaudeliais.
  2. 2. Tuomet marinatui puode užkaiskite vandenį, sudėkite druską, cukrų bei pipirus. Užvirkite. Supilkite actą, vėl užvirkite bei užpilkite ant susmulkintų daržovių. Išmaišykite bei palikite stovėti. Kol vėsta kelis kartus pamaišykite.
  3. 3. Valgyti galite iškart, kai tik atvėsta. Laikykite šaltai, galite laikyti maždaug 2 savaites. Skanaus!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau kopūstų salotų receptų rasite: Kopūstų salotos.

Atsiliepimai

Salotos su menkių kepenėlėmis
(1)
Cezario salotos veganiškai
(1)
Paprastos cezario salotos su vištiena
(2)