Autorius apie receptą
Ar ir Jūs kaip ir aš nežinote kas yra tamarindas? Aš iki šiol tikrai nežinojau ir net nebuvau (tikriausiai) ragavusi. Tai toks ganėtinai keistas vaisius, savo išore kiek panašus į žemės riešutą su kevalu, o minkštimu į datulę. Tik skonis nėra toks saldus, o net kiek rūgštokas. Trumpai tariant, toks keistas daiktas.
Ir nors šiam saldainių receptui beveik nieko daugiau nereikia, ir tarsi nėra ką rašyti, gerokai užtruksite kol tamarindus išlukštensite - reikia nulupti kevalą, tada išimti minkštimą, kuris itin limpa prie rankų ir būtinai išrinkti sėklas, nes jos tokio kietumo, kad... jei netyčia kokia sėkla lieka - iškyla rimtas pavojus dantims... Tačiau saldainiai gaunasi tikrai labai skanūs. Pamėginkite!:)
Atsiliepimai