Tobulas naminis vištienos sultinys – tai šiluma ir jaukumas dubenėlyje. Lėtai verdamas, iš kruopščiai atrinktų ingredientų, jis įgauna sodrų skonį ir kvapą, kuris primena vaikystę ir namų virtuvės jaukumą. Kiekvienas gurkšnis atskleidžia natūralių daržovių, aromatinių prieskonių ir kokybiškos mėsos ar kaulų skonį. Sultinys ne tik sušildo kūną, bet ir praturtina organizmą naudingomis medžiagomis, tampa puikiu pagrindu sriuboms, troškiniams ar tiesiog maloniu gėrimu šaltą dieną. Tai tikras naminis eliksyras, kuris suteikia energijos, ramina ir pamalonina skonio receptorius.
Redaktorės Vaidos komentaras - namuose išvirti sultinį yra labai paprasta. Visus daržovių likučius sudėkite į dėžutę ir ją laikykite šaldiklyje. Kai ji prisipildys, visą turinį perkelkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite ilgai ant žemos kaitros. Vėliau jį perkoškite, kad liktų tik skystis. Viskas, sultinys paruoštas :) Tai puikus pagrindas sriuboms, troškiniams ar padažams.