Turiu pripažinti, kad tortas "juodasis serbentas" man tikrai nepavyko iš pirmo karto. Tad teko paieškoti kelių kitų receptų, pasiskaityti paliktų atsiliepimų, pamodifikuoti viską pagal savo ir tada viskas gaunasi puiku. Tad dalinuosi receptu, kuris tikrai pavyksta.
Na bent taip atrodė, vis tiek išlindo vienas nedidelis minusas - net ir užglaisčius šonus, kremo šiek tiek liko (gal mažiau nei ketvirtadalis). Bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - kitą dieną su šeima pasigaminome labai skanų desertą: avižiniai sausainiai (man labai patinka "Grany"), tas maskarponės-grietinėlės-virto kondensuoto pieno kremas, avietės ir pakepintos migdolų drožlės... Pasilepinome nuostabiai! ;)
Nurodyti ingredientai yra 16 centimetrų skersmens tortinei, 23 centimetrų skersmens tortinei visko prireiks dvigubai.