Kartais taip būna, kad visai nenorėdama ir visai netyčiomis prisišneki... Pasiskolinau iš draugės pavartyti receptų knygą, už tai pasižadėjau ką nors iš jos pagaminti, o ima tie skolintojai ir išrenka patį sudėtingiausią (bet skaniausiai atrodantį) tortą... Nu gal ne patį labiausiai sudėtingą, bet paskaičius iš pirmo žvilgsnio pasirodė labai jau sudėtingas. Gaminant, gal ne buvo taip sudėtinga kaip atrodė, bet užima laiko. Bet ir apsukos mano nėra iš pačių greičiausių (gal manyje bėda)... Ar dar kada kepsiu? Iš pradžių tikrai galvojau, kad labai jau daug laiko užima, bet skonio jau pasiilgau - nerealiai patiko. Mikado - toks tortiškas tortas, su riešutais, yra ką pakramtyti, skalsus ir nepasakyčiau, kad itin riebus - svarbu kilogramais nevalgyti "ant karto", viskas su saiku privalo būti, tuomet ir tokiais skanėstais bus galima pasimėgauti ir palepinti visus kitus. Daug kitų. Tikrai labai rekomenduoju pamėginti.
Knygoje surašytos proporcijos buvo 25 centimetrų skersmens tortui; manasis tortas buvo 21 centimetro skersmens, tai visus produktus padauginau iš 0,6, bet kremo neužteko ir prireikė tiek, kiek būtų skirta 25 centimetrų tortui. Recepte surašysiu viską kaip dariau aš, žingsnis po žingsnio, kad ir Jums pavyktų! :)