Toks moliūginis sūrio tortas yra toks rudeniškas bei kvepiantis cinamonu. Visi kas ragavo, sakė, kad tai geriausias iki šiol skanautas sūrio tortas. Tad skubu dalintis su Jumis receptu.
Kaip pasigaminti moliūgų tyrę, kurioms prireiks mūsų tortui tikriausiai jau visi žino, bet jei ką trumpai priminsiu. Moliūgus supjaustykite riekėmis, žievelės nenulupkite. Sudėkite į kepimo skardą, ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. kol moliūgai suminkštėja. Atvėsinkite bei sutrinkite iki vientisos masės maisto smulkintuvu. Iš tokios tyrės galite gaminti padažus, kepkite
keksiukus, virkite sriubas, o kas lieka užšaldykite ir šaldymo kameroje - turėsite moliūgų tyrės, kai tik norėsis gaminti, reikės tik atšildyti.
Mano naudojama kepimo forma 22 centimetrų skersmens.