1. Pradžioje kremui skirtus produktus maišytuvu išsukame iki vientisos masės. Dedame į šaldytuvą bei jame palaikome, kol iškeps biskvitas.
2. Tuomet burokėlius smulkiai sutarkuojame, supilame citrinos sultis, grietinę, actą bei gerai išmaišome.
3. Tada kitame dubenyje išsukame sviestą (kambario temperatūros) su cukrumi (maišytuvu), įmušame kiaušinius, išmaišome, sudedame į burokėlių mišinį, įpilame romo ekstrakto ir gerai išmaišome.
4. Po to dar kitame dubenyje įsijojame miltus, įberiame kakavos miltelių bei kepimo miltelių, išmaišome.
5. Beriame miltų mišinį į burokėlių mišinį, viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
6. Paimame du kepimo indus (maždaug 17–20 centimetrų skersmens), ištepame sviestu, apibarstome miltais, paskirstome tešlą po lygiai ir kepame iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20–25 minutes.
7. Iškepus išimame iš orkaitės, paliekame kepimo induose, kol gerai atvės, tik tuomet tepame iš šaldytuvo išimtu kremu. Skanaujame!