Traški kiniška vištiena apelsininiame padaže – nepaprastai skanus ir aromatingas patiekalas, kuriame susilieja švelnus vištienos minkštumas su saldžiarūgščiu, švelniai aštriu apelsinų padažo skoniu. Traškus vištienos sluoksnis, pagardintas aromatingais prieskoniais, suteikia patiekalui sodrumo ir tekstūros, o tirštas padažas suteikia subtilų citrusinių vaisių šviežumą bei sojų pikantiškumą.
Šis patiekalas tobulai tinka kaip pagrindinis akcentas ant stalo, ypač jei papildomas biriais virtais ryžiais, traškiomis daržovėmis ar šviežiomis salotomis. Elegantiškas, tačiau lengvai paruošiamas – tai patiekalas, kuris leis pasijusti tikru kulinaru net ir paprastą dieną. Idealus pasirinkimas norint nustebinti artimuosius ar pasilepinti ypatingu skoniu.
Redaktorės Vaidos komentaras - puikus kontrastas tarp sūru/saldu, kuris yra mėgiamas tikriausiai visų Azijos virtuvės gerbėjų.