Traški kiniška vištiena su paprikomis ir ananasų gabaliukais – tai puikiai subalansuotas patiekalas, kuriame traški, auksinės spalvos vištiena derinama su šviežiomis paprikomis ir saldžiais ananasais. Vištiena yra apvoliojama krakmole ir kepama didelėje kaitroje, kad įgautų ypatingą traškumą, o daržovės ir vaisiai suteikia gaivumo ir spalvų kontrastą. Visa tai pagardinama saldžiarūgščiu kinišku padažu, kuris puikiai apjungia skonius – saldus ananasų aromatas, švelniai aitri paprika ir gardžiai traški vištiena sukuria nepaprastai skanią kombinaciją.
Redakcijos komentaras - tokią vištieną skaniausia patiekti su biriais basmati ryžiais, papildomai galima apibarstyti sezamų sėklomis. Jeigu nemėgstate sūru-saldu patiekalų, ananasų galite nenaudoti. Juos pakeiskite kitomis daržovėmis, pavyzdžiui morkomis ar žaliosiomis pupelėmis.