1. Pradžioje batono riekeles apliekite su pienu. Kai išmirks, nuspauskite.
2. Tuomet vištienos file nuplaukite, nusausinkite bei pjaustykite nedideliais gabalėliais. Moliūgo odelę nulupkite, minkštimą taip pat supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūnus nulupkite bei pjaukite pusiau, arba į 4 dalis. Mėsmale sumalkite: vištienos file, moliūgą, svogūnus, gerai nuspaustą batoną.
3. Tada į gautą masę berkite druską, pipirus, muškite kiaušinius bei gerai išmaišykite. Jeigu gauta masė per skysta, į ją berkite džiūvėsėlių. Rankomis formuokite kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose bei kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje maždaug 10 minučių (iš abiejų pusių). Skanaukite!