Troškintos vištienos blauzdelės morkų - svogūnų padaže

2018-11-27 Autorius oSkanu.lt

Troškintos vištienos blauzdelės morkų - svogūnų padaže
Šį troškintą vištienos blauzdelių patiekalą nors ir užtrunka šiek tiek paruošti, bet pavyks tikrai net virtuvės naujokams. Morkų ir svogūnų padažas prie vištienos labai tinka. Trumpai tariant, būtinai pamėginkite pasigaminti, nes skonis puikus. :)

Ingredientai

    • vištienos blauzdelės: 6
    • morkos: 3
    • svogūnai: 2
    • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
    • miltai: 1 valgomojo šaukšto
    • druska
    • mėgstami prieskoniai
    • vanduo: 2 stiklinių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos blauzdeles įtriname prieskoniais ir druska bei paliekame maždaug porai valandų, kad įsigertų prieskoniai.
  2. 2. Tuomet morkas sutarkuojame burokinės tarkos pagalba, svogūnus susmulkiname.
  3. 3. Dedame daržoves į puodą, ant viršaus dedame blauzdeles, pilame vieną stiklinę vandens ir troškiname.
  4. 4. Kai jau vanduo išgaruos, supilame antrą stiklinę vandens.
  5. 5. Viską troškiname maždaug 60 minučių (jei naudojate pirktinę vištą, o ne naminę, tai troškinimo laikas bus apie 40 minučių).
  6. 6. Paskui sudedame grietinę bei šlakelyje vandens sumaišytus miltus. Pakaitiname kol sutirštės.
  7. 7. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir mėgaujamės!

As

Nemanau, kad reikia tiek ilgai troškinti. Iš parduotuves pirktos blauzdelės ir nuo kaulo atsiskirs
Atsakyti

Emilija

Nebent namuose augintą vištą reikia troškinti valandą, ir įpylus štiek vandens gausis vos ne sriuba.
Atsakyti
Butter chicken receptas - Indiška sviestinė vištiena
(3)