Vištiena su spanguolių padažu - aromatingi vištienos ketvirčiai, marinuoti išskirtiniame padaže, sužavi subalansuotu saldumo, gaivumo ir prieskonių deriniu. Medaus ir apelsinų sulčių marinatas, pagardintas cinamonu, česnakais, paprika, suteikia mėsai nepakartojamą skonį bei malonų aromatą. Kepti orkaitėje, vištienos ketvirčiai tampa sultingi ir minkšti, o patiekti su sodraus skonio spanguolių padažu jie įgauna dar daugiau šventiško žavesio. Šis patiekalas puikiai tinka tiek šventiniam stalui, tiek ypatingoms progoms, kai norisi kažko ypatingo ir įsimintino.
Autorės komentaras - labai Kalėdiška vištiena, spanguolės ir apelsinai visiškai šventinis aromatas. Spanguolių padažo saldumą pasirinkite pagal save. Jeigu norisi mažiau rūgšties, įmaišykite šiek tiek daugiau medaus. Jeigu padažas kiek per daug sutirštėjo, įmaišykite dar šiek tiek apelsinų sulčių.