1. Iš pradžių mėsą pasūdykite bei maždaug 10-15 minučių pakepkite keptuvėje, kad gražiai apskrustų.
2. Tada pasiimkite stiklinį indą ir sluoksniuokite: į dugną pjaustykite kopūstą, morkas (vieną - sutarkuokite, kitą - supjaustykite plonais griažinėliais), ant viršaus sudėkite apkeptą mėsytę bei griežinėliais supjaustytas bulves. Sultinio kubelį ištirpinkite šiltame vandenyje bei užpilkite stikliniame inde esančius produktus.
3. Tuomet dėkite į iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 50 minučių. Kai jau matysite, kad bulvės bei mėsytė jau išsitroškino ant viršaus suberkite šaldytas daržoves ir dar pakepkite apie 15 minučių. Patiekite ir lepinkitės nuostabiu troškiniu!