Troškinys su šparaginėmis pupelėmis ir kiauliena

2018-04-20 Autorius Skanūs kąsneliai

Troškinys su šparaginėmis pupelėmis ir kiauliena

Ingredientai

    • kiauliena: 200 gramų
    • bulvės: 500 gramų
    • morkos: 300 gramų
    • šparaginės pupelės: 300 gramų
    • juodieji pipirai
    • druska: 1 arbatinio šaukštelio
    • lauro lapeliai: 3
    • ciberžolė: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • čili pipiriukai: 1
    • actas: šlakelio
    • česnakas: 1 skiltelės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių mėsytę supjaustome nedideliais gabalėliais, suberiame prieskonius, sudedame sukapotą česnaką, įpilame šlakelį acto. Gerai sumaišome bei paliekame marinuotis maždaug 2-3 valandas.
  2. 2. Tuomet bulves nulupame, supjaustome kubeliais, morkas bei pupeles taip pat pasmulkiname. Suberiame į puodą bei užpilame vandeniu, kad apsemtų daržoves. Mėsą šiek tiek apkepame bei dedame į daržoves.
  3. 3. Verdame kol daržovės taps minkštos. Jei reikia įberiame druskos. Rekomenduojame patiekti su trupučiu grietinės, bet tai nėra būtina. Skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau troškinių su kiauliena receptų rasite: Troškiniai su kiauliena.
Recepto autorius Skanūs kąsneliai
Jautienos troškinys su daržovėmis vyno padaže
(4)
Aštrus maltos mėsos troškinys arba čili troškinys
(4)
Sveikas jautienos troškinys su daržovėmis pagal Beatą
(1)