Tunu įdaryti persikai

2018-01-08 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Tunu įdaryti persikai

Ingredientai

    • konservuotas tunas: 1 skardinės
    • konservuoti persikai: 4 puselių
    • mėgiamas majonezas: 1 šaukšto
    • svogūnai: 0,5 (nedidelio)
    • citrinos sultys: 1 šaukšto
    • garstyčios: 1 šaukšto
    • malti pipirai: žiupsnelio
    • "Atlas Spring" druska: žiupsnelio
    • švieži krapai: kelių šakelių
    • salotų mišinys: 1 saujos (nėra būtina)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje persikų puseles išimkite iš sirupo bei nuvarvinkite.
  2. 2. Tuomet išpilkite visą skystį iš tuno skardinės. Tuną dėkite į dubenėlį, sudėkite mėgiamą majonezą, garstyčias ir susmulkintą svogūną, pilkite citrinos sultis, berkite druskos bei pipirų. Su trintuvu lengvai sutrinkite iki tirštos košelės.
  3. 3. Po to į lėkštę dėkite salotų mišinio (jei naudosite). Sudėkite persikų puseles bei šaukšto pagalba į persikų puseles dėkite tuno masę. Apiberkite susmulkintais krapais. Skanaukite!
Salotos su tunu, ridikėliais ir avinžirniais
(1)
Žiedinių kopūstų, pomidorų ir tuno salotos
(1)