1. Pirmiausia puode įkaitiname aliejų, suberiame svogūnus, česnakus ir kepiname ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug 7-8 minutes, kol svogūnai bus minkšti bei skaidrūs.
2. Tada padidiname kaitrumą ir suberiame ryžius.
3. Kepame maišydami maždaug 60 sekundžių.
4. Supilame sultinį, užviriname, prisukame viryklės kaitrą iki minimumo ir verdame uždengę maždaug 10 minučių.
5. Išvirusius ryžius sukrečiame į dubenį ir maždaug 10 minučių atvėsiname.
6. Po to į pravėsusius ryžius sudedame tuną, pomidorus, mocarelą, olandišką sūrį, špinatus bei kiaušinius.
7. Pagardiname druska bei pipirais, viską gerai išmaišome ir sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą 20 centimetrų skersmens išardomą torto formą.
8. Masę išlyginame, šiek tiek paspaudžiame ir kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40-50 minučių, kol krašteliai apskrus.
9. Pyragą maždaug 10 minučių atvėsiname formoje.
10. Tada atsargiai išimame.
11. Supjaustome riekėmis ir patiekiame dar šiltą. Lepinamės!
12. Rekomendacija: Daugiau nesaldžių pyragų receptų rasite: Nesaldūs pyragai.