1. Pradžioje įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Kiaušinius ištrinkite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki baltumo. Supilkite grietinėlę bei gerai išmaišykite. Supilkite aliejų bei viską išmaišykite iki vientisos masės. Berkite miltus bei kepimo miltelius, ganėtinai gerai išmaišykite.
2. Tuomet kepimo skardą pabarstykite miltais bei supilkite du trečdalius tešlos. Berkite ant jos kakavos sluoksnį. Į likusią dalį tešlos suberkite aguonas bei gerai išmaišykite. Supilkite tešlą ant viršaus.
3. Po to dėkite į orkaitę bei kepkite maždaug 40 minučių. (ar iškepė, tikrinkite mediniu pagalėliu). Iškepusį keksą atvėsinkite.
4. Glajui visus produktus tiesiog sumaišykite bei apliekite atvėsusį keksą. Skanaukite!