1. Pirmiausia minkštą arba lydytą sviestą išsukite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, įtarkuokite muskato. Tada įmuškite kiaušinius ir, gerai išmaišiusios, po truputį suberkite miltus, minkykite trapią tešlą. Užminkiusios susukite į rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę bei dėkite maždaug 20−30 minučių į šaldytuvą.
2. Per tą laiką paruoškite įdarą: varškę ištrinkite su cukrumi bei kiaušiniais, įmaišykite grietinę, vanilę, kavos miltelius, citrinos sultis. Kriaušių sirupą nupilkite – jums jo neprireiks. Nuvarvintus vaisius supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite kriaušes į varškės masę bei išmaišykite.
3. Tada išimkite tešlą iš šaldytuvo bei kruopščiai įklijuokite į formeles; dėkite jas be įdaro į įkaitintą orkaitę bei kepkite apie 10−12 minučių.
4. Tuomet supilkite varškės įdarą, palikite bent 0,5 centimetro tarpelį iki viršaus. Vėl šaukite į orkaitę bei kepkite apie 40−45 minutes, kol tešlos kraštai dailiai apskrunda, o viršus pasidaro gelsvas ir panašus į pudingą.
5. Išėmusios galite apibarstyti tirpios kavos milteliais. Leiskite visiškai atvėsti ir po to ragaukite. Gardžiausia valgyti palaikius bent 15 minučių šaldytuve. Skanaus!