Varškės virtinukai

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Varškės virtinukai

Ingredientai

    Tešla:
    • kiaušiniai: 1
    • varškė: 500 gramų
    • miltai: 1/2 stiklinės
    • cukrus: 2 valgomieji šaukštai
    • druska: žiupsnelis
    Padažas:
    • grietinė
    • sviestas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia varškę ištriname su cukrumi bei druska. Įmušame kiaušinį. Viską labai gerai išmaišome bei subėrus miltus suminkome tešlą.
  2. 2. Tuomet rankomis suformuojame ilgus ritinėlius, padedame ant miltais pabarstyto stalo bei supjaustome norimo ilgio gabaliukais.
  3. 3. Tada į verdantį vandenį įberiame druskos bei sudedame suformuotus virtinukus.
  4. 4. Po to kai virtinukai iškyla į paviršių, dar keletą minučių paverdame bei išgriebiame į lėkštes.
  5. 5. Galiausiai sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies keptuvėje arba puode. Įmaišome grietinę. Taip pat galime įberti truputį cukraus, druskos. Paruoštą padažą užpilame ant virtinukų. Tikras skanumėlis!

Luka

Naudingas
(0)
Virtinukus megstu labai skanus tik juos darau be cukraus.
Atsakyti

Meda

Naudingas
(0)
Labai skanu.
Atsakyti

Agne

Naudingas
(0)
Geras receptas tik deciau daugiau druskos ir nededu cukraus....
Atsakyti

Elzė

Naudingas
(0)
Skanu😍
Atsakyti

Nojus

Naudingas
(0)
Labai geri
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Mėsos kukuliai su feta pomidorų padaže
(2)
Virtų bulvių bandelės (kepsneliai) su varške
(4)
Naminis jautienos mėsainis su salotomis
(1)
Žuvies maltinukai su daržovėmis
(5)