1. Pirmiausia miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Tada baltymą išplakite su cukrumi. Supilkite pieną, aliejų, vanilę, įmaišykite varškę. Suberkite persijotus miltus bei užminkykite tešlą.
2. Tuomet tešlą padalinkite į 12 dalių, po to kiekvieną dalį – dar į 3. Iš kiekvieno gabalėlio suformuojame maždaug 15 centimetrų ilgio juosteles bei darykite pynutes.
3. Kiaušinio trynį sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu pieno, šiuo mišiniu aptepkite bandeles bei pabarstykite jas cukrumi. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Skanaukite!
4. Rekomendacija: Daugiau varškinių pynučių receptų rasite: Varškinės pynutės.
Deimantė
Nesuprantu .. kaip iš tokios normos gaunasi tiek bandelių?
Atsakyti
Deimantė
Atsakyti