Varškinės pynutės

2016-11-15 Autorius Jurgittos receptai

Varškinės pynutės

Ingredientai

    • miltai: 300 gramų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • cukrus: 100 gramų
    • vanilė: 1 arbatinio šaukštelio
    • varškė: 150 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • pienas: 100 mililitrų
    • aliejus: 50 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Tada baltymą išplakite su cukrumi. Supilkite pieną, aliejų, vanilę, įmaišykite varškę. Suberkite persijotus miltus bei užminkykite tešlą.
  2. 2. Tuomet tešlą padalinkite į 12 dalių, po to kiekvieną dalį – dar į 3. Iš kiekvieno gabalėlio suformuojame maždaug 15 centimetrų ilgio juosteles bei darykite pynutes.
  3. 3. Kiaušinio trynį sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu pieno, šiuo mišiniu aptepkite bandeles bei pabarstykite jas cukrumi. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Skanaukite!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau varškinių pynučių receptų rasite: Varškinės pynutės.

Deimantė

Nesuprantu .. kaip iš tokios normos gaunasi tiek bandelių?
Atsakyti
Kepti persikai su ledais
(1)
Krafinai | Receptas
(5)