Labai skanūs, minkšti, kvapnūs ir visiems patinkantys belgiški vafliai su obuoliais. Jų paruošimas tikrai nesudėtingas, nereikia daug ingredientų, o skonis puikus. Einame pasigaminti jau dabar. Tikrai nenuvils!:)
Ingredientai
obuoliai: 3
kiaušiniai: 2
tirpintas sviestas: 60 gramų
speltos miltai: 90 gramų
grikių sėlenos: 10 gramų
rudas cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
maltas cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio
obuolių actas: 1 arbatinio šaukštelio (arba citrinos sultys)
soda: 0,5 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia obuolį sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su cukrumi, cinamonu bei actu.
2. Kiaušinį lengvai išplakite ir sumaišykite su obuoliais. Įpilkite tirpintą sviestą ir permaišykite dar kartą.
3. Miltus permaišykite su soda ir sėlenomis.
4. Tuomet sujunkite dvi mases ir užmaišykite tešlą vafliams.
5. Vaflius kepkite įkaitintoje vaflinėje iki gražios auksinės spalvos.
6. Patiekite su sirupu ir/arba uogomis. Skanaukite!
7. Rekomendacija: Daugiau vaflių receptų rasite: Vafliai.
Aliona
Koks tobulas receptas. Tikrai kepsiu dar ne vieną kartą!
Atsakyti
Aliona
Atsakyti