Atsitiktinai tarp draugių pradėjome kalbėti apie burnotį ir jo didžiulę naudą sveikatai. Tada internete dar labiau pradėjau domėtis šiomis man nelabai girdėtomis kruopomis daugiau. Tai nėra javai, tad jų sėklos išties yra taip vadinamos pseudogrūdais arba pseudokruopomis. Bet savo esme ir panaudojimo galimybėmis labai primena tikras kruopas arba grūdus ir dėl patogumo gali būti taip ir vadinamos.
Tokie kotletukai yra gana lengvai ir greitai paruošiami (tik kiek ilgiau užima pats kruopų virimas), maistingi bei tikrai skanūs. Negalėčiau išskirti kažkokio specifinio burnočio kruopų skonio, bet tikrai rekomenduoju valgyti juos dažniau, dėl jų gerųjų savybių. O kaip sakiau skonis gaunasi tikrai geras.
Iš nurodytų ingredientų kiekio gaunasi 10-12 kotletukų.