Veganiški blyneliai / lietiniai - tikrai labai paprastai pagaminami!

Autorius apie receptą

Puikiai pavykstantys ir itin nesunkiai pagaminami veganiški blyneliai - lietiniai. Rekomenduoju pamėginti, kai nesinori vartoti pieno produktų.

Ingredientai

    • kvietiniai miltai: 1 puodelio
    • sojų (arba migdolų) pienas: 0,5 puodelio
    • vanduo: 0,5 puodelio
    • "nugesinta" soda: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
    • rudas cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
    • druska: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių dubenyje sumaišome / suplakame visus nurodytus ingredientus.
  2. 2. Tešla turėtų gautis ganėtinai skysta. Jeigu gausis per tiršta - įdėkite dar pieno+vandens.
  3. 3. Tuomet į keptuvę pilkite šlakelį aliejaus, įkaitinkite, pilkite tešlą, kepkite kol lengvai apskrunda.
  4. 4. Jei norisi, pagaminti sūresnius lietinius, cukrų galima pakeisti druska.
  5. 5. Iškepus lietinį blyną jį galima pateikti su savo mėgiamu įdaru. Skanaus!
  6. 6. Pastebėjimas: Tikrai labai nuostabus patiekalas pasigaminti pusryčiams.
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau veganiškų receptų rasite: Veganiški receptai.

Atsiliepimai

Lęšių makaronai su baklažanais, paprikomis ir pievagrybiais
(1)
Veganiška beglitiminė moliūgų tarta - pyragas
(1)
Orkaitėje kepti baklažanai su aštriu padažu
(1)
Koldūnai su avinžirniais ir riešutų sviestu
(1)
Veganiškos morkų spurgos keptos orkaitėje
(2)