Varškė tikriausiai yra vienas iš pačių universaliausių maisto ingredientų, kuris tinka tiek desertams, tiek pietums arba vakarienei. O varške įdarytos daržovės - vienas iš labai dažnai pasitaikančių patiekalų ant mano stalo. Paprikos, bulvės ar cukinijos… o šį kartą įdaryti baklažanai!
Pastebėjimai:
- Į varškės masę galite dėti ką tik norisi (arba ką tik turite).
- Proporcijas pateikiu apytiksliai, jeigu turite, tarkime, varškės šiek tiek mažiau arba šiek tiek daugiau - nieko tokio, svarbiausia, kad įdaras užpildytų baklažanų puseles.
Privalumai: Lengvas, itin paprastai pagaminamas ir koreguojamas patiekalas.
Trūkumai: Kol kas tokių nepastebėjau.:)
Kam patiktų: Lengvų patiekalų daržovių mėgėjams.
Mano asmeninis skonio įvertinimas: 9,5/10.