Šį vilkešerio paruošimo būdą orkaitėje radau vienoje receptų knygoje. Labai sudomino pavadinimas, parašyta, kad paruošimas yra tailandietiškas. Na, o tailandiečių virtuvė man visada buvo prie širdies, tai tiesiog privalėjau išmėginti. Tad taip ir padariau. Pavyko labai gerai, tad pasidalinu receptu ir su Jumis. Gyvenime tik vieną kartą teko lankytis Tailande, bet tokios žuvies ten neragavau. Žinoma, nespėjau paragauti daugybės patiekalų, tad iki galo negaliu patvirtinti, kad tai tikrai tailandietiškas patiekalas, bet pasitikėkime knygos autore. Na, o jeigu ir ne, tai patiekalas vis tiek labai skanus ir šitaip paruošta žuvis tikrai nenuvils!
Beje, man asmeniškai šitaip iškeptą žuvį, skaniausia patiekti su gaiviomis žalėsių salotomis.