Šį receptą, galima sakyti, kad gaminome dviese. Jis buvo atsakingas už aukšlių pagavimą, išvalymą ir kepimą. O man liko pagaminti nuostabų marinatą. Paskui jau abu mėgavomės nuostabiu užkandžiu.
Ingredientai
mažos žuvytės: ~500 gramų (šį kartą naudojau aukšles)
juodieji pipirai: žiupsnio
druska: pagal skonį
miltai: 3 valgomųjų šaukštų (žuvies apvoliojimui)
aliejus: pagal poreikį (kepimui)
Marinatui:
vanduo: 500 mililitrų
obuolių actas: 100 mililitrų
druska: 1 arbatinio šaukštelio
medus: 4 arbatinių šaukštelių
juodieji pipirai: 4 grūdelių
lauro lapai: 2-4
morkos: 2
svogūnai: 1
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia daržoves nulupkite.
2. Morkas supjaustykite griežinėliais, o svogūną tiesiog pusžiedžiais.
Atsiliepimai