Virtos ir apkeptos kukurūzų burbuolės

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nuvalykite nuo burbuolių lapus.
  2. nuvalytos kukurūzų burbuolės
  3. 2. Padaliname pusiau ir sudėkite į įkaitusi vandenį.
  4. 3. Virkite maždaug 5-10 minučių (priklausomai nuo turimos burbuolės dydžio).
  5. 4. Kukurūzai privalo įgauti labai gražią auksinę spalvą.
  6. 5. Ištraukę burbuoles iš vandens sudėkite į keptuvę su įkaitusiu sviestu ir dar pakepkite keletą minučių.
  7. 6. Per tą laiką, kol kepa, apibarstykite stambia druska.
  8. 7. Į iškeptus kukurūzus įsmeikite po dantų krapštuką į abu šonus, šitaip bus patogiau valgyti. Skanaukite! ;)
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau vegetariškų receptų rasite: Vegetariški patiekalai.
Špinatų salotos su nektarinais
(1)
Sveiki sausainiai
(10)