1. Iš pradžių brokolį apverdame pasūdytame vandenyje maždaug 8 minutes.
2. Tuomet nusunkiame ir susmulkiname.
3. Tada kiaušinius išplakame, padruskiname (galima ir nedėti druskos).
4. Sūrį sutarkuojame ir suberiame į plakinį.
5. Tada įmaišome brokolius.
6. Nesvylančią keptuvę vos vos sutepame aliejumi ir ant nestiprios ugnies kepame blynelius.
7. Labai skanu patiekti su natūraliu graikišku jogurtu. Skanaus!
8. Patarimas: Brokolį visada geriau pavirti trumpiau, bet tik svarbu nepervirti, nes jis pradės skleisti ganėtinai nemalonų kvapą. Taip pat - perviręs brokolis gali sukelti ir ne itin malonų uraganą pilve. Taigi, būname budrios prie puodų. :)
9. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Atsakinėjama į Komentarą