Virtų burokėlių mišrainė su žirneliais ir marinuotais agurkais

2024-02-23 Autorius Skanūs kąsneliai

Virtų burokėlių mišrainė su žirneliais ir marinuotais agurkais
Ši virtų burokėlių mišrainė su žirneliais ir marinuotais agurkais puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat galima sumaišyti su silke ir skanauti.

Aš jas labai mėgstu valgyti ir vienas. Kartais gaminu su mėgstamu majonezu, o kartais pasirenku gaminti su alyvuogių aliejumi, pvz. Kūčioms. Galiu pasakyti tik tiek, kad negalvokite ir bėkite gaminti iškart iš dvigubos normos!:)

Jeigu norisi, kad ši mišrainė pasigamintų itin greitai, iš anksto išsivirkite burokėlius.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išverdame burokėlius.
  2. verdami burokėliai
  3. 2. Virtus burokėlius supjaustome kubeliais.
  4. virti burokėliai supjaustyti kubeliais
  5. 3. Tada svogūnus supjaustome kubeliais.
  6. pjaustome kubeliais svogūnus
  7. 4. Marinuotą agurką supjaustome smulkiais kubeliais.
  8. marinuotas agurkas pjaustomas kubeliais
  9. 5. Tuomet viską sumaišome su žirneliais bei mėgstamu majonezu (arba alyvuogių aliejumi), pagardiname druska.
  10. pagaminta burokėlių mišrainė su žirneliais
  11. 6. Patiekiame ir skanaujame!
Virtų burokėlių mišrainė su žirneliais ir marinuotais agurkais
Recepto autorius Skanūs kąsneliai

Liuda

Labai skanu, dažnai darau.
Atsakyti

Danute Vinikiene

Patiko, dariau
Atsakyti

Zita

Labai paprasta ir labai skanu
Atsakyti

Danutė

Žali svogūnai mišrainėje nekoks pasirinkimas. Juos reikia truputyje aliejaus apkepti.
Atsakyti

Rasa

Pridėkite dar konservuotų pupelių.
Atsakyti