Dalinuosi su jumis fantastišku receptu, pasigaminti paprastai ir itin skanu. Galite, jeigu norisi, improvizuoti ir pridėti ko tik širdelė geidžia, tai patiekalas, kuriame improvizacijos visada galimos.
Ingredientai
koldūnai su mėsa: ~800 gramų (geriau rinktis naminius arba brangesnius parduotuvinius, su pigiais nebus gero skonio)
1. Vis pamaišydamos į didelį dubenį sudėkite koldūnus, grietinę, mėgstamą majonezą, kubeliais supjaustytus pomidorus, griežinėliais supjaustytą porą, sutarkuotą sūrį, šiek tiek pomidorų padažo ir pagardinkite pagal savo skonį baziliku.
2. Rekomendacija: Taip pat galite, jeigu norisi, įdėti svogūno ir/ar česnako.
3. Dar kartą viską išmaišykite.
4. Ant viršaus dar užberkite šiek tiek tarkuoto sūrio.
5. Tuomet viską dėkite į kepimo rankovę arba tiesiog į kepimo indą.
6. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį. Patiekite ir skanaukite!
7. Rekomendacija: Daugiau koldūnų receptų rasite: Koldūnų receptai.
Atsiliepimai