Man asmeniškai tai bene skaniausias karbonadas, pagamintas iš kiaulienos nugarinės. Ingredientai visai paprasti, paruošimas nesudėtingas, o skanūs pietūs ar vakarienė tikrai garantuoti. Pamėginkite pasigaminti ir Jūs!
Galimos ingredientų alternatyvos
- Kiaulienos nugarinę galima pakeisti kalakutienos arba vištienos krūtinėle - taip gaunate lengvesnį, mažiau kalorijų turintį patiekalą. Jei norite dar sultingesnio rezultato, galite rinktis kiaulienos sprandinę.
- Majonezą galima pakeisti graikišku jogurtu, sumaišytu su šlakeliu citrinos sulčių, ypač jei siekiate sumažinti riebalų kiekį.
- Vietoje įprastų džiūvėsėlių išbandykite kukurūzų dribsnius, maltus riešutus arba sezamo sėklas.
- Česnaką galima pakeisti česnako milteliais (naudokite 1/2 arbatinio šaukštelio) arba susmulkintais svogūnais.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Siekiant geriausio rezultato, nepamirškite gerai išmušti mėsos - tai padės jai būti minkštesnei ir greičiau iškepti.
- Marinuokite mėsą ne mažiau kaip 15 minučių, bet jei turite laiko, palikite marinatą įsigerti bent valandą ar net per naktį šaldytuve - skonis bus dar sodresnis.
- Džiūvėsėlius galite pagardinti džiovintomis žolelėmis, pavyzdžiui, rozmarinu, čiobreliu ar petražolėmis.
- Kepant stebėkite, kad aliejus būtų pakankamai karštas, bet ne per daug, kad džiūvėsėliai nesudegtų. Idealiausia temperatūra yra vidutinė kaitra.
Ana
Atsakyti
Teresė
Dalia is JK
Atsakyti
Karbis
Atsakyti
Ausra
Atsakyti
nn
Atsakyti
Skanumas
Atsakyti
Viktorija
Atsakyti
niam niam
Atsakyti
Janina
Atsakyti
Nieko ipatingo
Atsakyti
Remigijus
Atsakyti
Da li
Atsakyti
Rena
Atsakyti
Nijolė
Atsakyti
Akvilė
Atsakyti
Kristina
Atsakyti