1. Pastebėjimas: Šiame recepte visus ingredientų kiekius reguliuokite pagal savo skonį ir norus, taip pat pagal valgančiųjų skaičių.
2. Iš pradžių želatiną užpilame su trupučiu šalto virinto vandens, išbrinkiname karšto vandens vonelėje. Vandenį užviriname, sudedame kubeliais supjaustytą vištienos mėsą, supjaustytas morkas, sumetame sultinio kubelius bei verdame maždaug 30 minučių.
3. Tada nukėlusios nuo ugnies, įmaišome želatiną bei išpilstome į norimus indelius-formeles. Į juos prieš tai sudedame kukurūzus, į kelias daleles supjaustytas alyvuoges ir petražoles.
4. Paruoštus drebučius atvėsiname kambario temperatūroje ir tik po to dedame į šaldytuvą.
5. Patiekiamos drebučius papuošiame šviežiomis rukolomis arba kitais žalumynais.
6. Patiekiame su majonezu išpaktu su krapais. Skanaujame!