Pikantiška mišrainė su vištiena, pupelėm ir česnakiniais duonos skrebučiais

Autorius apie receptą

Labai soti, išraiškingo skonio rūkytos vištienos mišrainė su pupelėmis, česnakiniais duonos traškučiais, pupelėmis, konservuotais kukurūzais, marinuotais agurkais ir juoda duona, labai tinkanti vakarėliams ir šventėms. Žinoma, labai puikiai tinka ir kiekvienos dienos vakarienei. Jeigu mišrainės iškart nevalgote, o leidžiate skoniams "susidraugauti" skrebučius dedame tik prieš patiekdami, nes kitaip jie suminkštės ir nebebus tokie skanūs.

Ingredientai

    • rūkyta vištiena: 200-300 gramų
    • fermentinis sūris: 150 gramų
    • virtos arba konservuotos pupelės: 200 gramų
    • konservuoti kukurūzai: 100-200 gramų
    • marinuoti agurkai: 1-2
    • juoda duona: kelios riekės
    • česnakas: 1 skiltelė
    • druska
    • majonezas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje česnaką susmulkinkite bei įtrinkite į duonos riekeles, pabarstykite druska.
  2. 2. Tuomet supjaustykite kubeliais bei paskrudinkite sausoje keptuvėje.
  3. 3. Pjaustomus ingredientus supjaustykite kubeliais.
  4. 4. Galiausiai visus ingredientus sumaišykite su majonezu. Paprasta, greita ir labai gardu!

Atsiliepimai

Penne makaronai su vištiena ir špinatais
(1)
Vištienos maltinukai su salieru ir morkomis
(22)
Perlinių kruopų risotto su vištos filė
(2)
Vištiena medaus ir sojos padaže
(1)
Keptuvėje keptos vištos kepenėlės su miltais
(4)