Tiesą pasakius, tokį prancūzišką bulvių apkepą drąsiai galite valgyti ir vieną. Jam visiškai nereikia jokių "draugų", nes šis patiekalas gražus ir skanus pats sau. Ta fantastiška bulvių ir grietinėlės skanybė! Tačiau pridėjus vištienos kepsnį su šonine turėsite vakarienę tarsi restorane. Labai rekomenduoju. :)
Pagaminti tokį apkepą užtrunka kiek ilgiau nei išvirti
bulvių košę, bet tikrai verta pasistengti, nes pastangas būtinai apvainikuos valgančiųjų ovacijos. Prie šio patiekalo, žinoma, reikia kokio nors padažo. Rekomenduoju išmėginti, pagamintą iš smulkiai supjaustyto ir pakepinto poro, su garstyčiomis, baltu vynu ir grietinėle. Šeimos nariai (ar užsukę svečiai) tikrai neįsižeis paragavę tokių skanumynų.