1. Iš pradžių vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais.
2. Pabarstykite druska bei prieskoniais. Pakepinkite ant šlakelio aliejaus.
3. Iškepusius gabalėlius dėkite į karščiui atsparų indą.
4. Susmulkinkite svogūną.
5. Tuomet susmulkintą svogūną taip pat apkepkite ant šlakelio aliejaus, kol pasidaro skaidrūs.
6. Tada sutarkuotas morkas sudėkite ant svogūnų bei šiek tiek apkepkite. Daržoves dėkite ant vištienos bei pabarstykite druska ir šiek tiek cukraus.
7. Sudėkite pomidorų padažą bei galiausiai užberkite ryžius. Viską užpilkite su verdančiu vandeniu, vandens turėtų būti maždaug per 1 pirštą nuo ryžių, pabarstykite druska.
8. Uždenkite dangčiu arba folija ir kepkite ant apatinės lentynos iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
9. Pabaigus kepti viską permaišykite bei patiekite į stalą. Skanaukite!
Milda
Atsakyti