1. Iš pradžių vištieną supjaustome norimo dydžio gabalais (jei šie labai dideli).
2. Tuomet įkaitiname keptuvę su sviestu bei aliejumi, sudedame vištieną, uždengiame ir kepame maždaug 10 minučių iš vienos pusės ir 5 iš kitos pusės.
3. Tada sudedame supjaustytą pusžiedžiais svogūną bei sutarkuotą česnaką, kepame maišydamos dar maždaug 5 minutes.
4. Po to grietinę išmaišome su miltais, prieskoniais bei įpilame dar maždaug 1,5 stiklinės vandens, gerai išmaišome, užpilame ant vištienos, užberiame druskos, jei trūksta, uždengiame dangčiu, sumažiname ugnį iki mažos ir troškiname pamaišydamos maždaug 10 minučių.
5. Pirštus galėsite apsilaižyti, kaip gardu. Skanaujame!
Atsakinėjama į Komentarą