Fantastiškas padažas ir daržovių traškesys. Tobulas vištienos kinietiškai receptas. Ar jau pradėjote žiūrėti ar šaldytuve turite visus reikia ingredientus? Jei ne, bėkite pirkti... skaniau ir būti negali.
sezamo sėklos: žiupsnelio (arba pagal skonį, jeigu mėgstate - dėkite daugiau)
Recepto paruošimas
1. Pradžioje sausoje keptuvėje paskrudiname sezamo sėklas.
2. Tuomet vištienos krūtinėlę supjaustome vienodo dydžio gabaliukais.
3. Tada cukiniją supjaustome pusžiedžiais.
4. Morką supjaustome žiedeliais.
5. Svogūną supjaustome pusžiedžiais
6. Paprikas supjaustome šiaudeliais.
7. Nuluptą imbiero gabaliuką sukapojame.
8. Česnaką taip pat smulkiai sukapojame.
9. Po to įkaitiname aliejų keptuvėje.
10. Ant stiprios ugnies apskrudiname vištienos gabaliukus.
11. Pabaigoje įpilame sojos padažą, permaišome bei sudedame vištieną į dubenėlį.
12. Į tą pačią keptuvę, kur kepė vištiena, įpilame šauktą aliejaus. Daržovės kepame neilgai, kad visos išliktų traškios. Trumpai pakepdami bei pamaišydami dedame tokiu eiliškumu: morkos, svogūnai, imbieras, česnakas, paprikos bei cukinija.
13. Tada sudedame keptą vištieną, medų, pomidorų padažą bei gerai išmaišome. Keptuvę nukeliame nuo ugnies bei suberiame konservuotus kukurūzus, išmaišome.
14. Patiekiame su virtais ryžiais bei ant viršaus užberiame kepintų sezamo sėklų. Skanaus!
Atsiliepimai
Kotryna
Pamirsau keciupa ideti , bet siaip skanu.
Atsakyti
Tadas
Aš irgi pamiršau :-)
Laura
Patiko labai , verta pamėginti .rekomenduoju ! 👍
Atsakyti
Eglė
Nuostabus receptas. Nors vyras nėra didžiulis vištienos mėgėjas, bet šis patiekalas tikriausiai galėtų būti gaminamas kiekvienos dienos vakarienei ir tikrai nenusibostų.
Atsakyti
Indrė
Man asmeniškai per saldu buvo. Gal reikėjo labiau subalansuoti su sojos padažo skoniais. Nežinau. Kitąkart kitaip darysiu.
Atsakyti
Žydrius
Pats mėgiamiausias receptas. Max geras ♡♡♡
Atsakyti
Atsiliepimai
Kotryna
Atsakyti
Tadas
Laura
Atsakyti
Eglė
Atsakyti
Indrė
Atsakyti
Žydrius
Atsakyti
Asta
Atsakyti