1. Pradžioje įkaitinkite gilią keptuvę, įpilkite aliejaus. Vištienos gabalėlius pamirkykite kiaušinio baltyme bei apvoliokite krakmole. Kepkite ant didelės ugnies maišydamos maždaug 5 min. (arba kol vištiena apkeps, taps geltonos spalvos). Dėkite vištieną į lėkštę ant popierinio rankšluosčio.
2. Tuomet įkaitinkite aliejų bei jame kepkite svogūną maždaug 3–4 minutes, sudėkite papriką, morkas bei pakepkite maišydamos maždaug 3–4 minutes, kol suminkštėja. Suberkite žirnelius bei pakepkite dar kelias minutes.
3. Tada sudėkite į daržoves medų, gerai išmaišykite. Sudėkite vištieną bei vėl gerai išmaišykite, kad ji pasidengtų medumi. Nuėmę nuo ugnies berkite druskos, pipirų pagal skonį bei patiekite apibarstę migdolais. Skanaukite!
Atsakinėjama į Komentarą