įvairios daržovės (naudojau žaliąsias šparagines pupeles, vieną svogūną, vieną morką ir kriaušę)
pipirai
druska
kmynai: 1 valgomojo šaukšto
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištienos filė perpjaukite pusiau, ir tas puseles dar pjaukite išilgai (gausis 4 kepsniai).
2. Berkite pipirus, druską ir kmynus bei gerai ištrinkite prieskoniais.
3. Vištienos filė sudėkite į kepimo rankovę.
4. Tuomet morką sutarkuokite, šparagines pupeles supjaustykite kubeliais, kriaušę supjaustykite į aštuonias dalis bei išimkite sėklas, svogūną supjaustykite kubeliais.
5. Viską lengvai apkepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus. Daržoves dedame į kepimo rankovę ant mėsos.
6. Tada viską sudėkite į kepimo skardą bei dėkite į orkaitę maždaug 30 minučių (180 laipsnių temperatūra). Patiekite ir skanaukite!
Atsiliepimai