Vištiena, troškinta su briuseliniais kopūstais

Ingredientai

    • vištienos blauzdelės: 8
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 5 skiltelių
    • briuseliniai kopūstai: 500 gramų
    • vištienos sultinys: 0,5 stiklinės
    • baltas sausas vynas: 0,5 stiklinės
    • druska
    • pipirai
    • karis
    • malti paprikos milteliai
    • aliejus: kepimui
    • nutarkuotos citrinos žievelės: 0,5

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištienos blauzdeles ištriname su prieskoniais, dedame į įkaitintą aliejų bei kepame vartydamos, kol gražiai apskrus.
  2. 2. Tuomet sudedame smulkiai kubeliais supjaustytus svogūnus bei kelias minutes pakepiname. Sudedame griežinėliais supjaustytus česnakus, briuselinius kopūstus (jeigu dideli, perpjauname perpus) bei maišydamos kepame kelias minutes.
  3. 3. Tada supilame vyną, sultinį, suberiame citrinos žievelę, uždengiame bei troškiname apie 30 minučių. Skanaujame!

Atsiliepimai

Vištienos krūtinėlės suktinukai su rikotos varške ir špinatais
(4)
Kepta višta ant stiklainio
(4)
Grilyje keptos antienos arba vištienos krūtinėlės su garstyčių marinatu
(7)
Risotto su voveraitėmis ir rūkyta vištiena
(3)
Įdarytos paprikos su vištiena ir daržovėmis
(1)