Tokie vištienos labiausiai patinka tiems, kas mėgsta Kaprio salotas. Pagaminti visiškai nesunku, o skonis tarsi kokybiško restoraninio lygio patiekalo. ;)
Buvo nerealiai gardus patiekalas, labai rekomenduoju išmėginti ir pasimėgauti!
1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę padalinkite į puseles ir tuomet kiekvieną dar perpjaukite į 2 plonesnius kepsnelius.
2. Sumaišykite marinatą iš visų nurodytų ingredientų, pamerkite į jį kepsnelius bei dėkite į šaldytuvą bent jau 4 valandoms.
3. Prieš kepimą kepsnelius atšildykite maždaug pusvalandį kambario temperatūroje.
4. Iškepkite paprastoje arba grilio keptuvėje.
5. Pomidorus bei mocarelą supjaustykite griežinėliais.
6. Tuomet ant karštų vištienos kepsnelių dėkite po riekelę sūrio, pomidorų bei pasmulkintų bazilikų lapelių. Apšlakstykite balzamiko kremu.
7. Aš šiuos kepsnelius patiekiau ant salotų "patalo" - tiesiog pakelį įvairių salotų lapų sumaišiau su žolelių užpilu (naudojau Kotanyi itališkų žolelių mišinį salotoms) bei įmečiau kelis vyšninius pomidoriukus. Skanaus!