Kažkas ten parašė,kad negalima plauti. Man taip pat užkliuvo. Ir pagalvojau sveiku protu, kad visuomet švariau nėra blogiau. Juk nuplovę čia pat kepame , verdame ir jei koks mikrobas likęs, jis tuoj žus. Gyvenkime savo galva
Atsakyti
Vilita
Naudingas
(12)
40 min manau tikrai per daug vištienai, bet receptas įdomus, bandysim 👌
Atsakyti
undefined
Naudingas
(3)
Kepiau tik 30 minučių, puikiai iškepė.
Rima
Naudingas
(17)
Gal galima suzinoti kur si peili pirkote? Atrodo astrus. Dairausi geru peiliu-nesiseka man tokiu nusipirkti... 🙈
Atsakyti
Saulius
Naudingas
(19)
Reikia kad juos kas pagaląstų. Kiekvienas peilis atšips. Juos reikia prižiūrėti.
Laimutė Januškienė
Atsakyti
Skaitytoja
Atsakyti
Valia
Atsakyti
Janina
Atsakyti
Danguolė
Atsakyti
Aušra
Atsakyti
Regina
Atsakyti
Vitalija
Atsakyti
Vilita
Atsakyti
undefined
Rima
Atsakyti
Saulius
Marija Raginia
Atsakyti
Virginija Rancoviene
Atsakyti
Kažkas Naujo
Atsakyti
Viltutė Zujienė
Atsakyti
Audrius Grigužauskas
Atsakyti
Inga
Šarvas
Daiva Pociutė
Atsakyti
Milda
Atsakyti