1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustykite mažais gabaliukais, įberkite druskos bei kepkite keptuvėje. Bebaigiant kepti įberkite kario prieskonių (pagal skonį). Atvėsinkite. Migdolų drožles pakepinkite keptuvėje, atvėsinkite bei padalinkite į 6 dalis.
2. Tuomet atskirame dubenėlyje sumaišykite pakepintą vištieną su viena migdolų drožlių dalimi bei majonezu. Sudėkite į salotinę. Užbarstykite antra migdolų drožlių dalimi.
3. Tada sūrį sutarkuokite, sumaišykite su trečia migdolų drožlių dalimi bei majonezu, paskirstykite ant vištienos ir užbarstykite ketvirta migdolų drožlių dalimi.
4. Po to išvirtus kiaušinius sutarkuokite, sumaišykite su penkta migdolų drožlių dalimi bei majonezu, paskirstykite ant sūrio ir užbarstykite šešta migdolų drožlių dalimi.
5. Galiausiai vynuoges perpjaukite perpus bei išdėliokite ant kiaušinio (migdolų drožlių) sluoksnio. Mėgaukitės!
6. Rekomendacija: Daugiau vištienos salotų receptų rasite: Vištienos salotos.
Birutė
O, tai pačios skaniausias salotos. Kartais vadinamos Tiffany...
Atsakyti
Birutė
Atsakyti