Aš labai puikiai pamenu, kad savo vaikystėje troškintų vištienos kepenėlių tiesiog negalėjau pakęsti. Prieš kelias dienas ragaudama pas mamą troškintas kepenėles prisiminiau kodėl, bet va kai ragauju jas restorane - visada mėgaujuosi. Ir tada man sukilo principai skaniai pasiruošti kepenėlių savo virtuvėje. Galiu tik pasakyti, kad praėjus kelioms valandoms po tokios vakarienės vis dar čepsėjau iš skanumo. Suaugusiesiems itin patiko, vaikas taip pat ragavo ir sakė, kad skanu, nors pas močiutę net neragavo.
Šį vištienos kepenėlių su svogūnais patiekalą mes pasirinkome valgyti su
bulvių koše ir
marinuotais agurkais. Buvo agurkais. Tiesa, man norėjosi kiek daugiau drėgmės arba kokio nors padažo. Mačiau keletą receptų, kuriuose vietoje balzamiko acto yra naudojama 100 mililitrų baltojo vyno. Net neabejoju, kad būtų apsivalgymas.
Jonita
Atsakyti
Loreta Andriulytė
Atsakyti
Loreta Andriulytė