Autorius apie receptą
Geltoni kukurūziniai viščiukai (svoris būna vos 450-500 g) - tai tradicinis patiekalas kilę iš pietvakarės Prancūzijos. Jis buvo itin populiarus dar nuo pat Napoleono laikų. Kukurūziniai viščiukai būna labai gražios geltonos spalvos, nes jie lesinami kukurūzais. Jų mėsyte itin minkšta bei sultinga. Savel (Prancūzija) yra vienas iš lyderių pasaulyje kukūruzinių ir pavasarinių viščiukų sektoriuje. Viščiukai yra auginami laisvėje (ne narvuose), laisvai vaikšto pievomis, yra maitinami grūdais, kukurūzais ir kitu augaliniu maistu. Kiekvienas viščiukas yra fiksuoto svorio (450-500 gramų) bei supakuotas į individualią pakuotę. Jų taip pat galima įsigyti ir Lietuvoje. Ir tik noriu pakartoti, kad jų mėsa gaunasi fantastiška. Nusipirkite ir tada išmėginkite šį labai vykusį receptą.
Atsiliepimai
Regina
Atsakyti