Vištienos širdelių salotos

2018-08-07 Autorius oSkanu.lt

Vištienos širdelių salotos

Ingredientai

    • vištienos širdelės: 500 gramų
    • svogūnai:3
    • morkos: 3
    • aliejus
    • majonezas
    • druska
    • pipirai
    Svogūnų marinatui:
    • vanduo: 250 mililitrų
    • cukrus: 1 valgomojo šaukšto be kaupo
    • druska: ketvirtadalio valgomojo šaukšto
    • actas: 25 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos širdeles išverdame, atvėsiname bei supjaustome griežinėliais.
  2. 2. Tuomet morkas sutarkuojame bei dedame į keptuvę su šlakeliu aliejaus. Du svogūnus supjaustome kubeliais bei beriame į keptuvę su morkomis. Kepame tol, kol daržovės suminkštės bei apkeps.
  3. 3. Tada likusį vieną svogūną supjaustome pusžiedžiais bei pamarinuojame su nurodytais ingredientais (~30 minučių).
  4. 4. Po to keptas daržoves, marinuotą svogūną ir vištienos širdeles sumaišome su majonezu, pagardiname druska bei pipirais. Skanaujame!
Karštos wakame salotos (salad) su tofu ir jūros dumbliais
(1)
Cezario salotos su kalakutiena ir parmezano sūriu
(4)
Sočios ir gaivios jautienos salotos su bulvėmis ir marinuotų agurkų padažu
(1)