1. Iš pradžių česnako skilteles perpjaukite perpus, dėkite po gabaliuką ant vištienos bei lengvai pamušama plaktuku, kol mėsa kiek susiplos, o česnakas susitrins. Tada ant viršaus užtarkuokite citrinos žievelės, užberkite mažą žiupsnelį druskos, dėkite sūrio bei špinatų, pabarstykite pipirais.
2. Tuomet vištienos sukinukus standžiai susukite bei apriškite lininiu špagatu.
3. Sukinukus kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus iš visų šonų, kol apskrunda. Gausiai pagardinkite druska. Po to uždengusios dangčiu pakepkite ant mažos ugnies dar maždaug 5 minutes.
4. Iškepus nukerpkite bei pašalinkite virvę. Skanaukite su vasabi padažu ir virtais makaronais, bei brokoliais.
5. Padažas: Tiesiog visus ingredientus sumaišykite tarpusavyje, bei patiekite kartu su vištiena.
6. Rekomendacija: Daugiau vištienos suktinukų receptų rasite: Vištienos suktinukai.