1. Iš pradžių vienodomis dalimis (pagal skonį) tarpusavyje sumaišykite prieskonius: vištienos, karį, druskąir pipirus. Tada vištienos krūtinėles supjaustykite (galite jas kiek pamušti), apibarstykite bei ištrinkite prieskoniais, aptepkite majonezu.
2. Tuomet abrikosus trumpam pamerkite į karštą vandenį, kriaušes supjaustykite skiltelėmis, sutarkuokite sūrį. Ant kiekvieno gabaliuko išdėliokite: po abrikosą, šaukštą sūrio, kriaušės skiltelę ir kelis baziliko lapelius. Viską susukite. Jeigu suktinukas nenori laikytis,, prismeikite mediniu iešmeliu. Taip susukite visus suktinukus, juos apvoliokite kiaušinio plakinyje bei džiūvėsėliuose.
3. Po to sudėkite į skardą, išteptą su sviestu bei kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40-45 minutes. Skanaukite!
4. Pastebėjimas: Mes šį kartą pasirinkome valgyti su kopūstų, morkų bei obuolių salotomis, taip pat ryžiais su kariu.